КАКО ДО МАНАСТИРА

Упозорење када долазите у наш манастир немојте у потпуности консултовати навигацију јер постоји поприлично замешатељство. До нашег манастира постоји асфалтни пут тако да никако не покушавате да до нас стигнете земљаним путем којим вас са гребенског пута, од спомен обележја „Јабука“, навигација упућује низбрдо. Прилаз је селу и манастиру могућ је само и искључиво са пута Беочин- Сремска Митровица, али навигација „не види“ скретање у Бешеновачком прњавору јер је неко са Гугл мапе избрисао две постојеће деонице у дужини од 50 метара. Обраћали смо се надлежнима али све је до Гугла а до њих је немогуће допрети.

Навигација ће вас водити на ову тачку. Никако не идите туда да не бисте упали у проблем.
Једини могући прилази нашем манастиру су означени сивим стрелицама. Ако долазите из правца Новог Сада или Мале Ремете користите десну стрелицу, а ако идете из правца Сремске Митровице онда можете и леву. Ако већ користите навигацију немојте је подешавати да вас одведе директно у манастир већ је натемпирајте тако да вас доведе на пут, до пред сиве тачке, туће бити табла и тим путем право кроз село Бешеновачки Прњавор после 500 метара угледаћете наш манастир.

Из правца Новог Сада:

Путем 107 од Сремске Каменице до Беочина. Не улазите у Беочин већ продужите обилазницом (2-3 км) до раскрснице на којој је лево улаз у фабрику цемента, десно пут за Черевић, ви продужите благо удесно путем који води узбрдо. Када дођете на раскрсницу која представља врх фрушкогорског гребена продужите право низбрдо и пут вас води до Бешеновачког Прњавора. На самом уласку у село имате раскрсницу на којој треба да скренете у оштро у десно под скоро 330 степени и после неколико стотина метара стићи ћете до манастира.

Из правца Беогрда:

Сиђете са ауто-пута Београд-Загреб на одвајању за Сремску Митровицу на пут 103-2 и пратите пут до села Велики Радинци у њему скренете на пут 106 који води ка селу Стејановцима, после неколико километара имаћете скретање у лево за село Бешеново у којем ћете продужити право и пут ће вас довести у село Бешеновачки Прњавор, у којем се налази манастир.

Из правца Илока:

Путем 107 који од Илока води ка Нештину, Сусеку, Баноштору , Черевићу и Беочину. Пре уласка у Беочин, на раскрсници ћете угледати улаз у фабрику цеманта, ви скрените оштро у десно путем који води узбрдо. Када дођете на раскрсницу која представља врх фрушкогорског гребена продужите право низбрдо и пут вас води до Бешеновачког Прњавора. На самом уласку у село имате раскрсницу на којој треба да скренете у десно под скоро 360 степени и после неколико стотина метара стићи ћете до манастира.